Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mačka je omela poljskog akademika u razgovoru, no ljudi su baš zato pogledali intervju.


Poljski akademik dr. Jerzy Targalski davao je intervju za nizozemsku televiziju o krizi koja vlada u Poljskoj, a zbog koje bi 40 posto ustavnih sudaca moglo izgubiti posao. Poljska smanjuje obveznu granicu odlazaka sudaca u mirovinu sa 70 na 65 godina, no ovaj se problem našao na svjetskoj pozornici samo zahvaljujući nestašnom mačku.

Vezani članci Krađa piva Krađa stoljeća! Uočili sanduk piva na balkonu pa smislili genijalan način kako ga se dokopati Koronavirus u Poljskoj, ilustracija Za ulazak u ovu europsku zemlju uskoro ćete morati imati negativan test na koronu: "Na početku smo trećeg vala pandemije"

Kada je Jerzy počeo intervju za nizozemsku televiziju, njegov mačak Lisio ležao je na stolu, no u jednom trenutku mačak se zaželio pažnje te se popeo na akademika. Mačak mu je sjeo na rame, a rep podigao preko lica, dok je Jerzy pokušao održati ozbiljan ton i nastavio intervju.

Novinar Rudy Bouma na kraju je snimku objavio na svojem Twitteru, a ona je ubrzo postala viralni hit. Intervju zbog kojeg danas gotovo svi znaju za krizu u Poljskoj prenosimo u nastavku.