Michelle Lewin (Foto: Instagram/michelle_lewin)
Michelle Lewin (Foto: Instagram/michelle_lewin)

Manekenka je pozirala na plaži kad je privukla naželjenu pažnju divljih svinja.


Michelle Lewin model je iz Venezuele s više od 13 milijuna obožavatelja na Instagramu, a nedavno je njezino poziranje na plaži probudilo apetit divljim svinjama. Michelle je pokušavala pozirati u bikiniju uz more kada je privukla pažnju nekoliko svinja, od kojih je jedna bila toliko agresivna da ju je ugrizla za stražnjicu.

Vezani članci Nisu vampiri (Foto: Instagram) Toliko vremena provode pred ogledalom da su to pretvorile u poslovni model Natezanje odjeće (Foto: Instagram) Mašta radi svašta, a one ne žele ništa prepustiti slučaju pa su malo toga ostavile mašti

Michelle je poznata po fotografijama na kojima pokazuje svoje isklesano tijelo, a posebno je ponosna na svoju pozadinu. No čini se da je bujnoj guzi nisu odoljele ni divlje svinje, pa je tako zaradila ožiljak od ugriza.

Na svu sreću, svinja je odustala nakon jednog griza pa Michelle nije trebala pomoć snimateljske ekipe koja je ionako bila više zainteresirana za snimanje nego pomaganje manekenki. Njezin obračun sa životinjom zabilježili su kamerama, a ona ga je objavila na Instagramu pa ga možete pogledati u nastavku.