Djevojka i piton
Djevojka i piton Foto: Facebook/Queensland Police Service/Screenshot

Australci su poseban narod, a to dokazuje i akcija spašavanja koja se širi društvenim mrežama.


Društvenim mrežama kruži snimka koju je objavila policija iz Queenslanda (Australija), a na kojoj je zabilježena intervencija u kojoj je policajka skidala pitona s noge djevojke koja je pozvala policiju u pomoć.

Vezani članci Divovska zmija Snimili divovsku zmiju kako se šulja po zidu, nije im bilo baš svejedno kad su vidjeli gorostasa Slika nije dostupna Agresivno pretjecao usred ničega misleći da je siguran pa shvatio da mu pamet nije jača strana

Naime, piton se ušuljao u garažu u kojoj je djevojka radila, no njezina mačka ubrzo je otjerala zmiju u kut ispod automobila. Žena je pokušala izvući pitona, a dvometarska zmija ''zagrlila'' joj je nogu i nije puštala.

Kako nije sama uspjela osloboditi nogu, djevojka je u pomoć pozvala policiju, a zajedničkim snagama uspjele su osloboditi i zmiju i nogu. Pritom je bilo zanimljivo vidjeti da su svi uključeni u akciju spašavanja bili potpuno smireni, kao da je riječ o svakodnevnoj situaciji.

Policajka je na kraju pitala ženu treba li joj pomoć pri vraćanju pitona u nastambu, na što je žena, koja je cijelo vrijeme bila smirena kao da joj je zmija ljubimac, kazala da je piton divlji. Policajka je mislila da je zmija kućni ljubimac vjerojatno i zato što je zatekla djevojku kako mazi pitona kad je došla na njezinu adresu. Snimku akcije spašavanja koja će vam sigurno popraviti dan svakako pogledajte u nastavku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju