Škola na trećem
Škola na trećem Foto: Screenshot

Trema može učiniti svoje, a iznimka nije ni predavanje pred kamerama.


Nastava na daljinu još je uvijek u eksperimentalnoj fazi pa je izvjesno da će povremeno biti i urnebesnih situacija. Za jednu takvu zadužene su učiteljica i voditeljica ''Škole na Trećem'' koje su lekciju iz hrvatskog za trećaše pokušale odraditi uz pomoć igre pamćenja, no na kraju su samo dobro nasmijale i sebe i učenike, a onda i šire gledateljstvo na društvenim mrežama.

Vezani članci Psi i kolač Psi se urotili protiv vlasnice i timskim radom dokopali se njezina kolača Fail Djeca uvijek nađu nova načine kako se uvaliti u nevolje, sva sreća da imaju roditelje... koji ih snimaju

One su na ekranu imale poprilično jednostavnu igru u kojoj je pojmovima trebalo pridružiti pripadajuće definicije, no u stilu igre pamćenja pa se istovremeno mogu vidjeti samo dva označena polja.

Urnebes je trajao nekoliko minuta pa su učiteljica i voditeljica uspjele prkositi i statističkoj vjerojatnosti jer nisu uspjele spojiti baš niti jedan par. Isječak iz emisija ubrzo se proširio društvenim mrežama, a simpatičnu nezgodu možete pogledati u nastavku.