Pljačka na cesti
Pljačka na cesti Foto: YouTube/Screenshot

Kamere su snimile nevjerojatno bahatu pljačku koja se odigrala nasred prometne ceste.


Na društvenim mrežama osvanula je snimka iz San Francisca na kojoj su automobilske kamere snimile nevjerojatnu pljačku koja se odigrala usred bijela dana i nasred prometne ceste. Kamere su snimile crni automobil koji se ciljano prikrao jednom automobilu dok je stajao u prometnoj gužvi.

Vezani članci Fail Tko im je dao vozačku?! Voze kao da su na filmskom setu, samo im još nedostaju eksplozije Prometne nezgode - 28 Ove prometne nezgode prave su zagonetke, možete li dokučiti tko tu koga?

Iz crnog automobila istrčao je muškarac s kapuljačom, razbio stražnji prozor drugog automobila i iz njega izvukao crnu torbu. U komentarima ispod videa tvrdi se da je iz vozila ukradena skupocjena kamera koju su snimatelji iz automobila koristili na obližnjoj lokaciji.

Lopovi su ih navodno pratili s lokacije snimanja i čekali prigodnu situaciju kako bi ukrali kameru, a vozač čije su kamere sve snimile podijelio je snimku s vlasnicima kamere i policijom te na društvenim mrežama pa je možete pogledati u nastavku.