Mladenka
Mladenka Foto: Screenshot

Mladenka je mlatila muškarca koji je ležao na livadi, a ostali su uglavnom samo promatrali.


Društvenim mrežama proširila se snima iz Walesa na kojoj je zabilježena tučnjava mladenke i muškarca. Na snimci se vidi mladenka koja psuje i udara muškarca koji leži na livadi dok im prijatelji govore da se prestanu hrvati. Na snimci su zabilježeni i mlaki pokušaji zaustavljanja tučnjave, a vidi se i mladenkina prijateljica koja nepomično leži na asfaltu.

Vezani članci Užasni stanovi Stanodavci mogu biti prave zvijeri, a ovim podstanarima je prekipjelo Vrlo nestabilno - 15 Napokon imaju dokaze da anđeli postoje, kako inače objasniti što još uvijek stoje na mjestu?!

''To je mladenkina prijateljica koja se napila i zaspala na cesti, nije mrtva'', napisala je osoba koja je snimku podijelila na Redditu. Na snimci se vidi i jedan automobil kojem su razbijena stakla, a promatrači su na kraju pozvali policiju, koja još uvijek istražuje povod tučnjave.

Kako se sve odigralo na livadi ispred ragbijaškog kluba, na službenom profilu osvanula je obavijest da klub nema veze s ljudima sa snimke, već je riječ o nepozvanim gostima koji su se potukli na privatnom posjedu. Snimku obračuna možete pogledati u nastavku.

 

Yes, that’s the bride brawling in the meadow from r/weddingshaming