\'Emma\' je djelo redatelja Daniela Limmera (FOTO: YouTube/Screenshot)
\'Emma\' je djelo redatelja Daniela Limmera (FOTO: YouTube/Screenshot)

Redatelju Danielu Limmeru titulu su dodijelila brojna poznata lica iz svijeta strave i užasa.


Film Emma redatelja Daniela Limmera upravo je proglašen najboljim hororom na trećem Međunarodnom neprofitnom festivalu filmova strave i užasa u trajanju do 15 sekundi (15 Second Horror Film Challenge).

Vezani članci Jeziva maca (Foto: Screenshot/YouTube) Mačka im je poput demona iz filma strave pa su od njezinih nepodopština napravili hororac Zagreb Film Festival (Foto: Pixsell) Prva redateljica iz Saudijske Arabije predstavlja film na ZFF-u: "Vadžda" snimljena u čast ženske snage

Titulu su mu je dodijelio žiri u kojemu je sjedilo mnogo slavnih lica, između ostalih i glumice Bonnie Aarons (Prizivanje 2), Amanda Wyss (Strava u ulici brijestova), Barbara Magnolfi (Suspiria), Amy Steel (Petak 13.)...

Čime ih je to Limmer uspio tako dobro isprepadati, pogledajte u nastavku, naravno, samo ukoliko ste ljubitelj ovog žanra i nemate naknadno problema sa spavanjem. 

Ne bude li vam dosta, prisjetite se i prošlogodišnjeg pobjednika, "Balkona" Chrisa Cronina, odnosno čime je to "Uspavanka" Michaeal Horrigana zaslužila prvi takav festivalski naslov 2015. godine.