Prosidba (Foto: Screenshot/YouTube)
Prosidba (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Prosidba iz Teksasa savršena je kombinacija nelagode i romantike.


I dok neki misle da su javne prosidbe romantična gesta, drugi obožavaju gledati snimke javnih prosidbi koje su se pretvorile u javne sramote. Snimka koja ovih dana kruži internetom trebala bi zadovoljiti obje kategorije jer je počela neslavno, a završila pristankom.

Vezani članci #poopchallenge Neki roditelji već žele iskočiti iz kože jer vrtići i škole ne rade pa zbijaju neslane šale Selfi s devom Život im je škola: Proces učenja može biti bolan, ali barem su naučili bitne lekcije

Naime, muškarac je odlučio zaprositi djevojku na sajmu bundeva. Muškarac je kleknuo pred djevojku dok su se slikali pred policama punim bundeva, no na njegovu se nogu spotaknula djevojčica koja je prolazila baš kada je kleknuo.

Djevojčica je pala i ostala bez bundeva koje je nosila te istovremeno prekinula prosidbu. Zbunjeni muškarac pokušao je pomoći djevojčici dok je klečao, cijelo vrijeme držeći otvorenu kutiju za prsten u ruci, dok je njegova djevojka samo čekala i promatrala situaciju.

Na kraju se konačno odigrala i prosidba, djevojka je rekla sudbonosno ''da'', a par je razmijenio nježnosti. Snimku cijele urnebesne situacije možete pogledati u nastavku.