Prosidba (Foto: Screenshot/YouTube)
Prosidba (Foto: Screenshot/YouTube)

Prosidba iz Teksasa savršena je kombinacija nelagode i romantike.


I dok neki misle da su javne prosidbe romantična gesta, drugi obožavaju gledati snimke javnih prosidbi koje su se pretvorile u javne sramote. Snimka koja ovih dana kruži internetom trebala bi zadovoljiti obje kategorije jer je počela neslavno, a završila pristankom.

Vezani članci Fail (Foto: Screenshot/YouTube) Odjeveni za neuspjeh: Otmjena odjeća nije im pomogla u borbi protiv gravitacije Medvjed, ilustracija (Foto: Borna Filic/PIXSELL) Medo prvo nije rekao dobar dan, a onda im je pojeo nadzornu kameru

Naime, muškarac je odlučio zaprositi djevojku na sajmu bundeva. Muškarac je kleknuo pred djevojku dok su se slikali pred policama punim bundeva, no na njegovu se nogu spotaknula djevojčica koja je prolazila baš kada je kleknuo.

Djevojčica je pala i ostala bez bundeva koje je nosila te istovremeno prekinula prosidbu. Zbunjeni muškarac pokušao je pomoći djevojčici dok je klečao, cijelo vrijeme držeći otvorenu kutiju za prsten u ruci, dok je njegova djevojka samo čekala i promatrala situaciju.

Na kraju se konačno odigrala i prosidba, djevojka je rekla sudbonosno ''da'', a par je razmijenio nježnosti. Snimku cijele urnebesne situacije možete pogledati u nastavku.