Kralj brijega (FOTO: YouTube/Screenshot)
Kralj brijega (FOTO: YouTube/Screenshot)

Uživajte u urnebesnoj snimci, prava je stvar uz početak novog radnog tjedna.


Čini se da malo koje svjetske televizijske postaje znaju zabaviti svoje gledatelje poput japanskih. Eto nam samo još jednog dokaza u nizu jer je društvene mreže upravo preplavila snimka jedne lude utrke u kojoj je natjecateljima zadano da se uspnu uz skliske stepenice na putu do novčane nagrade.

Vezani članci Nives Celzijus, Goran Navojec, Indira Levak, Igor Mešin Urnebesne transformacije osmero kandidata ocjenjivat će nova postava žirija, evo o kome je riječ Diamond Princess Putnici kruzera koji je već više od tjedan dana u karanteni imaju pristup internetu, pogledajte što objavljuju

Vjerujte nam na riječ, neobično će nadmetanje mnoge od vas pošteno nasmijati, a kako bi vam praćenje bilo time interesantnije, okladite se s obitelji, prijateljima ili kolegama, pa uživajte zajedno u snimci koja je tijekom vikenda skupila više od pola milijuna pregleda na YouTubeu.

Usput budi rečeno, spoj humora i natjecanja uvjerljivo je najdraži  format uz koji japanski gledatelji provode vrijeme, a jedna od najpopularnijih takvih emisija Downtown no Gaki no Tsukai ya Arahende!! prikazuje se još od davne 1989. godine.

Iz kojeg showa potječe sljedeći segment, nismo otkrili, ali su nam internetski korisnici koji prate japanske TV emisije pojasnili da je naziv natjecanja "Kralj brijega".