Ludirali se ispred kamera

Ismijali su televizijsku postaju poput Borata u najboljim danima, sad ih čeka suđenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zafrkanti su upravo doznali da će morati odgovarati zbog prijevare i kršenja autorskih prava, odnosno zbog udruživanja radi počinjenja kaznenog djela.

Joe Pickett i Nick Prueher, dvojac koji je krajem studenoga "boratovski" ismijao djelatnike WEAU-TV, naći će se uskoro na sudu jer su vlasnici te televizijske postaje njihovu podvalu doživjeli kao teško poniženje.

Zafrkanti su upravo doznali da će morati odgovarati zbog prijevare i kršenja autorskih prava, odnosno zbog udruživanja radi počinjenja kaznenog djela što je vrlo ozbiljan teret.

Pickett i Prueher su se producentima jutarnje emisije "Hello Wisconsin" predstavili kao snagatori "Chop i Steele" koji kroz zabavu i edukaciju upozoravaju na zlostavljanje, a što su producenti uzeli zdravo za gotovo bez da su provjerili tko su i ima li istine u njihovoj tvrdnji da su već gostovali u raznim emisijama, između ostalih i u showu Američki supertalent.

Jednom kada su se Pickett i Prueher dokopali kamera bilo je prekasno za kajanje, pa su se brojni morali crvenjeti gledajući ih kako palicama tuku automobilske gume, dlanovima poput karatista lome grančice te mašu reketima simulirajući mačevanje.