Twerkanje i sklekovi
Twerkanje i sklekovi Foto: Instagram/Screenshot

I pasivni i aktivni ljubitelji tjelovježbe uživaju u novom izazovu na društvenim mrežama.


U moru blesavih i često opasnih izazova koji se šire društvenim mrežama, dobro je vidjeti da je jedan izazov uspio ujediniti svijet u doba krize i sviđa se baš svima. Riječ je o izazovu koji potiče na tjelovježbu u vlastitom domu, a sve što treba napraviti jest twerkati za vrijeme sklekova.

Vezani članci Dijete s gitarom, ilustracija Iz zagrebačke osnovne škole upozorili na opasni izazov s TikToka: "Dijete legne na cestu sve dok se automobil ne primakne blizu..." Raskošne obline Pohvalile se raskošnim oblinama i gledatelje bacile u trans, možete li odoljeti njihovim čarima?

Zašto se svidio i onima željnima izazova i pasivnim promatračima u potrazi za zabavom, svakako pogledajte u nastavku.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#TWERPUSHUPCHALLENGE 🤸🏼‍♀️🍑💪🏽 piece of cake? 🍰 . . Day 7 of #quarantine : I cleaned the appartment, worked for 4 hours, did an Online Class by @jojogomezxo 🥰 (a dream came true), won a challenge against @moe.corleone , participated in the TWERKPUSHUPCHALLENGE by @nastya_nass_ ,followed @pamela_rf for an Online Abs Workout and cooked a very german dish 🥔🥬 And You? . . 🎵 @jbalvin #stayhome#twerkhome#dancehome#workouthome#homeworkout#homedanceclass#online#onlineclass#pushup#pushups#twerkingpushups#twerkpushups#strong#stronggirls#twerk#fit#fitgirl#fitgirls#fitgirlmotivation#fitnessmotivation#motivation#fitfam

A post shared by Co-Founder of twerXout®fitness (@kristinamarks_) on