Ovisnost o mobitelima karakterističan je poremećaj 21. stoljeća (FOTO: Facebook/Screenshot)
Ovisnost o mobitelima karakterističan je poremećaj 21. stoljeća (FOTO: Facebook/Screenshot)

Kako se vi nosite s ljudima koji ne puštaju mobitele iz ruku, pozovu vas na kavu, pa ostave da se dosađujete dok oni lutaju u virtualnom svijetu?


Ima ljudi koji naprosto ne odvajaju oči od mobitela, ma u kojoj se prilici nalazili. Kakav im je to sadržaj toliko zanimljiv da stvaran svijet mijenjaju za virtualni, nećemo ulaziti, ali vjerujemo da ćemo se svi složiti oko toga da ta navika može silno ići na živce kada ste u njihovu društvu.

Vezani članci Slika nije dostupna Poveo je na utakmicu djevojku koju ne zanima nogomet i, ako je suditi prema licu, poželio da ga netko upuca Slika nije dostupna Otrovnica iza tipkovnice mu je izvrijeđala curu zbog debljine, "pomeo" ju je odgovorom

Uz takve se osobe čovjek osjeća zanemareno i nebitno, uz sve dužno razumijevanje da iz nekoga razloga moraju svako toliko pregledati tko je i što objavio na Instagramu, tko je i kome što lajkao na Facebooku, je li tko promijenio status veze ili im poslao poruku toliko bitnu da, eto, baš odmah moraju odgovoriti.

Pripada li i djevojka iz videa toj težoj kategoriji ovisnika o mobitelima ne znamo, ali činjenica je da ju je njezin dragi, inače mladić koji se trudi stvarati viralan sadržaj na YouTubeu, odlučio žestoko kažnjavati.