Wendy Williams je podržala Kendru željnu drugog djeteta (FOTO: YouTube/Screenshot)
Wendy Williams je podržala Kendru željnu drugog djeteta (FOTO: YouTube/Screenshot)

Čak je i slavna voditeljica podržala ideju, premda se izjasnila kao protivnica laži u braku.


Nije nam namjera započeti rat među spolovima, ali čini se iz sljedeće snimke da postoje teme oko kojih se, barem generalno govoreći, muškarci i žene nikako ne mogu složiti. Jedna je među njima vezana uz trudnoću, a na površinu ju je iznijela izvjesna Kendra koja se požalila slavnoj voditeljici Wendy Williams na nesuglasice u braku.

Vezani članci Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Je li Ella Dvornik ovim detaljem otkrila spol bebe koju čeka? Fanovi uvjereni da je tako... Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella pokazala goli trudnički trbuh: "Za mjesec dana ću izgledati kao da sam spremna za porod"

Naime, Kendri je suprug svojedobno obećao da će imati dvoje djece, pa odustao od tog plana nakon što je prije devet mjeseci dobio djevojčicu.

Kendru je to nagnalo da počne razmišljati o prevari, odnosno da prestane uzimati kontracepcijska sredstva bez njegova znanja i tako dođe do druge bebe.

Upitana da iznese svoje mišljenje o tome, Wendy Williams se suzdržala od izravnoga odgovora, ali je jasno dala do znanja da je na njezinoj strani.

"Sramim se to reći, pogotovo stoga što ne podržavam laži među partnerima, ali muškarci nikada neće imati kontrolu nad našim tijelima. Neću te, Kendra, savjetovati što da radiš, ali pogledaj mi u oči i pročitaj odgovor", odvratila je Williams, pa pozvala prisutne u studiju da zaplješću ako misle da bi Kendra trebala izvršiti naum.

Pogledajte što je uslijedilo: