Paraglajding
Paraglajding Foto: YouTube/Screenshot

Nakon što su mu se zapleli konopi, ni sigurnosni padobran nije se htio otvoriti.


Ljubitelj ekstremnih sportova iz Francuske na društvenim je mrežama podijelio snimku pokušaja paraglajdinga koji je završio prisilnim slijetanjem nakon što se padobran skoro nije otvorio. ''Imam 32 godine i već se 15, 16 godina bavim ekstremnim sportovima. Svjestan sam rizika i poduzimam sve sigurnosne mjere, no nedavno sam gotovo poginuo'', priča pustolov koji je svoj let i snimio.

Vezani članci Fail Pazite gdje parkirate! Zaboravio da s krovova vreba snijeg i led pa naučio važnu lekciju Fail Namjerno ili slučajno? Motociklist pretjecao između automobila pa završio na podu

Na snimci se vidi trenutak u kojem je sve krenulo nizbrdo nakon što se padobran za lebdenje izokrenuo, a konopi se zapleli. Na svu sreću, pustolov je bio dovoljno pribran da posegne za sigurnosnim padobranom, no on se odbio odmah otvoriti.

Napetost je potrajala nekoliko trenutaka, no padobran se na kraju otvorio i ublažio pad koji bi inače bio fatalan. Snimku pustolovine od koje strepe svi ljubitelji ekstremnih sportova možete pogledati u nastavku.