Leti i ne staje

Godine nažalost prolaze u treptaju oka, a ovaj video savršeno prikazuje koliko je kratak put od kolijevke do punoljetnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Upoznajte Lottu, Nizozemku koja je također u trenutku prevalila put od mamine male bebe do djevojke gotovo spremne da napusti obiteljsko gnijezdo.

Što je čovjek stariji, to se češće za proslava rođendana pita – ma kada su prije sve te silne godine proletjele? Da, žuri to vrijeme sve brže i brže kako se broj svjećica na torti gomila, pa smo tako i mi putem nekako shvatili da je talijanski pjesnik Torquato Tasso bio u pravu kada je napisao da je vrijeme koje nismo proveli u ljubavi bilo izgubljeno.

Uz tu misao prepustit ćemo vas gledanju sljedećeg videa, Nizozemki imena Lotte, koja će ispred vaših očiju u samo par minuta proći put od rođenja do punoljetnosti, od mamine male bebice do djevojke gotovo spremne da napusti obiteljsko gnijezdo.

Lottu je iz tjedna u tjedan kamerom bilježio tamošnji umjetnik Frans Hofmeester, a njegov je rad u nekoliko dana skupio gotovo milijun pregleda.