Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slavni islandski glumac Stefán Karl Stefánsson veselom je gledatelju poručio da će ga pričekati koliko je god potrebno.


Stefán Karl Stefánsson, slavni islandski glumac kojega je diljem planete proslavila uloga Robbieja Rottena u televizijskoj seriji za djecu LazyTown, upravo je na svom YouTube-kanalu objavio situaciju s kojom se susreo dok je u Nacionalnom kazalištu u Reykjaviku izvodio predstavu "Kamenje u njegovim džepovima".

Vezani članci Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i Zrinka Cvitešić (Foto: Facebook) Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović prvu večer u Londonu iskoristila je za posjet Zrinki Cvitešić Slika nije dostupna Jeste li za malo smijeha? Nezgoda djelatnika autopraonice hit je tjedna na Facebooku

Naime, netko se u publici stao tako ludo smijati da je kompletno kazalište odgovorilo hihotanjem, pa su Karl Stefánsson i njegov kolega odlučili nakratko zaustaviti izvedbu jer se više nitko nije mogao usredotočiti na to što se zbiva na pozornici.

Prije nego što pogledate taj prizor, svakako vrijedi reći da je odluka Stefánssona da ponovno stane na daske koje život znače izazvala silno oduševljenje među njegovim obožavateljima jer siroti glumac vodi tešku bitku s rakom gušterače i tek je nedavno operirao jetru.