Stroj napravljen od lego-kockica peče jaja sa špekom (Screenshot YouTube)
Stroj napravljen od lego-kockica peče jaja sa špekom (Screenshot YouTube)

Izumitelj i jutuber Iouri Petoukhov od Legovih kockica radi neobične izume. Njegov posljednji uradak može pomoći i vama ako ujutro baš nemate vremena za pripremu doručka.


Izumitelj Iouri Petoukhov objavljuje pod nadimkom The Brick Wall na YouTubeu a stroj za pripremu doručka napravio je kako bi olakšao svojem ocu. 

Vezani članci 10-godišnjak s autizmom izgradio najveću repliku Titanica od lego-kockica (Foto: icelandmonitor.mbl.is/Árni Sæberg) Svaka čast: 10-godišnjak s autizmom izgradio najveću repliku Titanica od lego-kockica Ne sumnjamo da će se jednog dana doista moći letjeti u kadama od grada do grada, ali na to će još valjati pričekati (FOTO: YouTube/Screenshot) Zamislite kada biste od stana do trgovine mogli odletjeti u kadi! Ludi video zbunio internetsku publiku

"Moj otac radi doručak svaku subotu i nedjelju. To je 104 puta godišnje. On je zaslužio ovaj poklon", rekao je Petoukhov. 

Na videosnimci možete vidjeti kako simpatični stroj, koji se većinom sastoji od lego-kocaka, radi jaja sa špekom za doručak. Pogledajte video.