Rahiem i Amiri Taylor (FOTO: Screenshot/YouTube)
Rahiem i Amiri Taylor (FOTO: Screenshot/YouTube)

Neće nimalo začuditi ako ove mladiće neka američka televizijska zvijezda uskoro dovede ispred kamera.


Rahiem i Amiri Taylor, identični blizanci iz New Yorka, napokon su zasluženo postali globalna senzacija. Sve do jučer za njih su znali samo slučajni prolaznici, međutim zahvaljujući čarobnoj moći društvenih mreža, od ovoga vikenda čitav svijet znade da negdje u bespućima njujorških gradskih podzemnih hodnika postoje dva brata koja zvuče gotovo identično kao John Lennon i Paul McCartney.

Vezani članci Slika nije dostupna Italija: Podzemnom željeznicom do podzemnih blaga iz rimske Antike Slika nije dostupna Kao "pored turskog groblja": Zapela u vratima podzemne, a prolaznici ni da se osvrnu

Mislite da se šalimo? Ni blizu. Otkako je na Redditu osvanula njihova izvedba pjesme "Eight Days a Week", oduševljeni se ljudi natječu pri komplimentima, pa se netko u komentarima na YouTubeu odvažio napisati i to da su Lennon i McCartney zapravo čitavu karijeru pokušavali zvučati poput braće rođene koje desetljeće kasnije.

Naravno, ne uzmite tu rečenicu k srcu, kao uvredu na račun liverpulskih legendi, već samo kao hvalu na račun benda službenog naziva Blac Rabbit.

.
.