Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Brojni su takozvani "pranksteri" odlučili zajahati val jednog od najatraktivnijih horora godine.


Sve otkako je u kina diljem svijeta stigao film It (Ono), kažu jedan od najstrašnijih horora godine, brojni su se autori već zlogasnih podvala vratili u omiljene im kostime i opet počeli plašiti ljude odjeveni u klaunove.

Vezani članci Slika nije dostupna Osvetoljubiva pokojnica opet izvirila, prokletstvo se nakon 12 godina nastavlja Slika nije dostupna Brutalna skrivena kamera: Njegovateljicama podmetnuli opsjednuto dijete

YouTube je ponovo preplavljen "klaunomanijom", a kako i ne bi kada su sva ta videa uglavnom vrlo gledana, što vlasnicima kanala donosi sasvim pristojan profit.

Primjerice, tek u nedjelju objavljena podvala u režiji trojice braće iz Melbournea (Jalals) već je pogledana 130 tisuća puta, možda i zato što je neka isprepadana nesretnica iz lifta istrčala poderane haljine, drugim riječima gola.

Premda nam taj prizor djeluje kao namješten, dopuštamo da griješimo, uostalom, neke prethodne skrivene kamere iste tematike su nam dokazale da su pojedini ljudi, osobito koulrofobi (ljudi koje hvata paničan strah od klaunova), doista u stanju u trenutku ostati izvan sebe.