Totalna euforija

E, ovo znači izbezumiti se od sreće: Pogledajte reakciju komentatora na povijesni plasman Paname na SP

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svoj doprinos pokušala je dati i jedna baka koja je legla posred travnjaka kako bi suca natjerala da svira kraj utakmice.

Nogometna reprezentacija Paname nikada u povijesti nije imala privilegiju nastupiti na nekom od svjetskih prvenstava, pa je lako shvatljivo da su u utorak posljednje minute na stadionu Rommel Fernández proživljavane s puno emocija.

Zadnje su sekunde dvoboja bile osobito dramatične, što zato što je branič Roman Torres za 2:1 pobjedu protiv Kostarike zabio tek u 88. minuti, a što i zato jer brojni nikako nisu mogli dočekati posljednji zvižduk suca, potvrdu da je osvojeno treće mjesto u skupini, a time i rezervirana karta za završni turnir u Rusiji.

Svoj doprinos pokušala je dati i jedna baka koja je legla posred travnjaka kako bi arbitra natjerala da svira kraj, a snimke koje upravo kruže društvenim mrežama govore da je ludnica tresla svaki kutak stadiona, pa tako i komentatorsku kabinu.

U tih se par kvadrata drhtalo, skakalo, galamilo i plakalo, pa i unatoč tome što je Panamu na predstojeće Svjetsko prvenstvo pogurao sudac, koji je u 53. minuti priznao fantomski pogodak domaćinu za 1:1, čime je SAD nepošteno udaljen sa SP-a prvi put nakon 1986. godine.