Zamka za naivce (FOTO: YouTube/Screenshot)
Zamka za naivce (FOTO: YouTube/Screenshot)

Tko ne zna čemu služi "lula za ronioce", podvalu skupo plati.


Izvuče li netko ispred vas neobičnu spravu nalik luli i ispriča li vam da su pomoću nje stari ronioci testirali kapacitet pluća, sjetite se ovog našeg članka i napomene da vas najvjerojatnije pokušavaju namagarčiti.

Vezani članci Trik Glas vam uopće nije onakav kao što ste mislili, ali vrlo jednostavno možete provjeriti kako zapravo zvučite Hobotnica (Foto: Screenshot/YouTube) Ovi ronioci vjeruju da su hobotnice najprivrženije životinje, ne skidaju krakove s njih

Naime, spomenuta je "lula" stvorena isključivo u svrhu zabave te je ispunjena prahom (obično brašnom) namijenjenim za nekog naivca.

A naivnim je upravo ispao nekakav Škot, i to dvaput, kojem se društvo dobro nasmijalo i kojem nikako nije bilo jasno zašto je samo njegovo lice ostalo uprljano.

Znate li u čemu je štos i kako se izvući? Evo pojašnjenja.

U cijev se ne smije puhati jer će, naravno, zrak doći do komore i naposljetku prosuti po vama brašno. Cijev je potrebno začepiti jezikom te tako omogućiti zraku iz nosa da pokrene "vjetrenjaču".

Tko to ne zna, podvalu skupo plati, pa u nastavku napomenimo da je sljedeći video postao nenadmašni hit dana na Liveleaku s više od 200 tisuća pregleda.