Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vozač je snimku postavio na društvene mreže kako bi pohvalio njezin odgoj, ali i da bi upozorio gradske vlasti na problem.


Kada već odrasli nisu bili u stanju postaviti pješački prijelaz nadomak igrališta i tako zaštititi mališane, jedna je djevojčica prije nekoliko dana preuzela stvar u svoje ruke i sama izašla na cestu.

Vezani članci Dijete na TikToku, ilustracija Novi trend s društvenih mreža zaprepastio sve - djeca legnu na cestu i čekaju auto. Profesorica savjetuje roditeljima kako razgovarati s djetetom Dijete s gitarom, ilustracija Iz zagrebačke osnovne škole upozorili na opasni izazov s TikToka: "Dijete legne na cestu sve dok se automobil ne primakne blizu..."

Uživjela se u ulogu prometnoga policajca i tako pomogla svojim vršnjacima da se mirno i sigurno dokopaju ljuljački, klackalica i tobogana.

Prizor je u ruskome gradu Nerjungriju zabilježio neki vozač koji je ispoštovao njezinu signalizaciju, pa snimku postavio na drušvene mreže. Što kako bi pohvalio njezin stav i odgoj, a što i kako bi upozorio gradske vlasti da se odmah bace na posao.