Talent (Foto: Screenshot/Facebook)
Talent (Foto: Screenshot/Facebook) Foto: Screenshot/Facebook

Brzo izvlačenje stolnjaka može se pretvoriti u umjetnost u rukama pravih znalaca.


Internet je pun neobičnih prizora i talenata, a Kazuhisa Uekusa je jedan od izvođača koji uvijek iznova šokira i iznenađuje publiku. Ovaj je Japanac postao internetska senzacija i proputovao cijeli svijet gostujući na izborima talenata, no čini se da je njegov talent najviše poklonika ipak ima na internetu.

Vezani članci Melania Trump ''Ne je*e više Slovenka živu silu'': Melania Trump svojim potezom oduševila društvene mreže i izrazila osjećaje mnogih Vozačica Otkinula crijevo s benzinske i nastavila voziti, a ovo je bila njezina reakcija kad su je pokušali upozoriti

Naime, Kazuhisa ima kreativne načine izvlačenja stolnjaka ispod raznih predmeta, a proslavio ga je video izvlačenja stolnjaka ispod šalice koja se nalazi na njegovim golim preponama. Da mu trik ne uspije, publici bi pokazao svoje genitalije pa se može jasno zaključiti zašto mu televizijska publika nije toliko sklona koliko ona internetska.

Njegov najnoviji trik ne oslanja se toliko na golotinju, ali još uvijek zahtjeva puno spretnosti, a možete ga pogledati u nastavku.