ZET-ov autobus
ZET-ov autobus Foto: YouTube/Screenshot

Snimka autobusa koji se vozi kao u akcijskom filmu podigla je prašinu na društvenim mrežama.


Na Redditu je ovih dana osvanula snimka lude vožnje ZET-ova autobusa za koju iz ZET-a tvrde da je stara deset godina i da je slučaj već odavno riješen. U opisu snimke objavljene na YouTubeu piše samo garažni broj i činjenica da je na kraju vožnje oštećen spremnik za gorivo.

Vezani članci Jurnjava po ledu Samo u Americi: Iskoristio mećavu kako bi jurio po zaleđenoj cesti, pa se iznenadio rezultatom Prometna nesreća Kaos u prometu: Svi se pitaju tko im je dao vozačku dozvolu, trebali bi izbjegavati ceste u širokom krugu

Na snimci se čini da vozač pokušava ''driftati'' kao u akcijskom filmu te u praznom autobusu odvozi nekoliko krugova po praznom okretištu u Gornjem Vrapču. 

Neodgovorno ponašanje vozača koji je očito oštetio sredstvo javnog prijevoza izazvalo je komentare negodovanja na Redditu, dok su gledatelji ispod objave na YouTubeu uglavnom hvalili snimku i ispitivali o tehničkim specifikacijama autobusa.

Na Redditu se mogu pročitati komentari poput: ''Sad barem znam zašto autobusi kasne'' i ''Lako uništavat mašinu kad država plaća''. Snimku možete pogledati u nastavku.

 

ZET Citaro G II from r/croatia