Svi u nevjerici

Degutantan prizor u avionu: Nisu joj dopustili da ode na toalet, pa se pomokrila po podu

Mokrenje u avionu (Foto: Screenshot/YouTube)
Mokrenje u avionu (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube
Na internetu se pojavila snimka žene koja se pomokrila po podu zrakoplova jer nije smjela na toalet.

Na internetu se pojavila šokantna snimka žene koja je snimljena kako mokri po podu zrakoplova dok razgovara na mobitel i raspravlja s kabinskim osobljem. Snimka je nastala na londonskoj pisti leta Wiz Aira iz Varšave prema Londonu, kada je putnicima bilo zabranjeno ići na toalet.

Iz kompanije su poručili da se zrakoplov punio gorivom te je standardni postupak zabraniti putnicima odlazak na toalet za vrijeme punjenja. Putnica je tražila pristup toaletu, a kada joj je opetovano zabranjeno, sjela je uz zid i pomokrila se po podu.

Putnica je snimljena kako na telefon priča: ''Pitala sam kabinsko osoblje mogu li na WC, ali rekli su mi da ne mogu. Sada mokrim po podu. Baš pred njima. Dolazi policija jer je moja krivnja. Samo moja.''
Njezin telefonski razgovor prekine osoba koje joj dobaci da je odvratna, na što žena odgovori: ''Da, znam. Pitala sam ih'.' Muški glas joj dobaci: ''Pa si mislila da je u redu mokriti po podu?'' piše Metro.

Iz snimke se čini da je ženi bilo žao zbog svojeg postupka, no da više nije mogla trpjeti, a komentari na društvenim mrežama sugeriraju da nitko baš nema razumijevanja za njezin mjehur. Snimku na kojoj je zabilježen cijeli incident možete pogledati ovdje: