Sestre Piknjač
Sestre Piknjač Foto: YouTube/Screenshot

Sestre iz Sarajeva nisu mogle vjerovati svojim očima kad su vidjele svoja imena na odjavnoj špici kultne animirane serije.


Ariana i Ella Piknjač iz Sarajeva dobile su nevjerojatnu čast i završile u kultnom crtiću ''Simpsoni'' jer je njihova obrada uvodne pjesme na klaviru i flauti privukla pozornost producenata.

Vezani članci Neobični talenti Pokazali svoje skrivene talente, čini se da postoji dobar razlog zašto ih skrivaju Marina Njezino izvijanje bolno je gledati, ali ljudi svejedno ne mogu skinuti pogled

"Ella i ja smo ovu obradu, kao i svaku drugu, objavile na YouTube kanalu i Instagramu. Jako smo se iznenadile kada je naš cover postao viralan na kanalu YouTube, gdje trenutačno ima više od 2,7 milijuna pregleda. Jedno jutro dobila sam mail od direktora glazbenog odjela u Walt Disneyju/FOX-u u kojem su me pitali za dozvolu da iskoriste našu izvedbu u jednoj od budućih epizoda. Također su mi rekli da su producenti The Simpsonsa pronašli naš video na YouTubeu i bili su oduševljeni", rekla je Ariana Piknjač za Nezavisne.

Imena cura iz Sarajeva tako su završila na odjavnoj špici kultne animirane serije, a izvedbu koja ih je dovela do toga možete pogledati u nastavku.