Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neimenovani muškarac uspio je odbiti napad razjarene zvijeri koja se dala u ofenzivu tek što je dreser olabavio povodac.


Smeđi cirkuski medvjed skočio je prije nekoliko dana u gradiću podno Kijeva iznenada u publiku, po svemu sudeći privučen gestom jednog gledatelja.

Vezani članci Smrtonosni napad u pariškoj policiji (Foto: AFP) Francuska: Uhićeno petero ljudi povezanih s napadačem na sjedište pariške policije Dim nad sirijskim gradom Tal Abyad nakon turskog bombardiranja (Foto: AFP) Tursko ministarstvo obrane: Zauzeli smo planirane ciljeve na sjeveroistoku Sirije

Što ga je točno uzrujalo nije navedno, ali su zato ukrajinski mediji istaknuli da je neimenovani muškarac ipak uspio odbiti napad razjarene zvijeri koja se dala u ofenzivu tek što je dreser olabavio povodac.

Snimka je javnosti otkrila da je u cirkusu nastao stampedo jer je medvjed nastavio lutati dvoranom, međutim dobra strana priče kaže da prilikom paničnog bijega nitko nije teže ozlijeđen.

Vlasnik cirkusa je preplašenim ljudima refundirao ulaznice, a novčanik je otvorio i kada je pojedinima trebalo nadoknaditi štetu nastalu na raznim gadgetima oštećenima u jurnjavi.