Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neimenovani muškarac uspio je odbiti napad razjarene zvijeri koja se dala u ofenzivu tek što je dreser olabavio povodac.


Smeđi cirkuski medvjed skočio je prije nekoliko dana u gradiću podno Kijeva iznenada u publiku, po svemu sudeći privučen gestom jednog gledatelja.

Vezani članci Francuska policija, ilustracija Objavljeni detalji krvavog napada u Parizu: Profesoru odrubio glavu pa pobjegao, policija ga ubrzo upucala Mladi par napao dr. Markotić i ekipu N1 televizije Vrijeđali i psovali ekipu N1 televizije i Alemku Markotić: "To su ljudi s margina. Bili su alkoholizirani"

Što ga je točno uzrujalo nije navedno, ali su zato ukrajinski mediji istaknuli da je neimenovani muškarac ipak uspio odbiti napad razjarene zvijeri koja se dala u ofenzivu tek što je dreser olabavio povodac.

Snimka je javnosti otkrila da je u cirkusu nastao stampedo jer je medvjed nastavio lutati dvoranom, međutim dobra strana priče kaže da prilikom paničnog bijega nitko nije teže ozlijeđen.

Vlasnik cirkusa je preplašenim ljudima refundirao ulaznice, a novčanik je otvorio i kada je pojedinima trebalo nadoknaditi štetu nastalu na raznim gadgetima oštećenima u jurnjavi.