Hvala lijepo, mi ćemo se držati ovdašnje bakine kuhinje (FOTO: YouTube/Screenshot)
Hvala lijepo, mi ćemo se držati ovdašnje bakine kuhinje (FOTO: YouTube/Screenshot)

Mi se ne bismo tako lako dali nagovoriti na plućica od šišmiša na naglo, ali to ne znači da vi ne biste trenutačno pojurili k stolu.


Stonoge, žohari, svilene bube, skakavci, škorpioni, dvoglavi mesnati kukci sa 690 svjetlosnih godina udaljenih sazviježđa... Sve to u Aziji smatraju delicijama, ma koliko nama bilo čudno da te "beštije" netko trpa u usta kao da su čipi čips.

Vezani članci Međunarodni dan svijesti o bacanju hrane - 4 Četvrtina Hrvata je gladna, a ovoliko kilograma hrane na godinu bacite - da toga niste ni svjesni Hrana - 1 Sine, Zoki je sve pojeo: Milanović je hit na društvenim mrežama nakon objašnjenja što je radio u Klubu

Svjedoči tome i sljedeći video koji je upravo počeo kružiti društvenim mrežama, a koji prikazuje neku djevojku kako uživa u navedenom kao što bismo mi u proizvodima daleko nam draže prijateljice - svinje.

Usput budi rečeno, nađete li se ikad u Kini i dođe li vam da malo eksperimentirate s hranom, restorani u ulici Wangfujing u Pekingu nude gotovo svu zamislivu gurmansku egzotiku, pa u nastavku pogledajte i snimku dvoje turista koji su zabilježili do čega se može doći na tamošnjim štandovima.