Prometna nesreća u Kini
Prometna nesreća u Kini Foto: YouTube/Screenshot

Nikome nije jasno zašto se vozač nije zaustavio na zebri, nego je pokosio majku s djetetom.


Na društvenim mrežama objavljena je snimka prometne nesreće iz Kine u kojoj je vozač naletio na majku i dijete koji su prelazili pješački prijelaz. Nesreću koju je snimila nadzorna kamera teško je objasniti jer su majka i dijete jednostavno prelazili preko zebre, a vozilo koje ih je udarilo kretalo se poprilično sporo.

Vezani članci Skoro sudar Vozač pukom srećom izbjegao tragediju, djeca mu iz vedra neba istrčala pred auto Nesreća u Kini Završio u rijeci nekoliko minuta nakon polaganja vozačkog, a njegovu sramotu snimile i kamere

Nakon što je auto pokosio njegovu majku, dječak joj je prvo pokušao pomoći, a onda je udario automobil i počeo vikati na vozača. Vozač je izašao iz automobila i pokušao pomoći ženi te ju je na koncu odveo u bolnicu gdje joj nisu utvrđene teže ozljede.

Policija je utvrdila da je za nesreću kriv isključivo vozač, a nije poznato zašto se jednostavno nije zaustavio na pješačkom prijelazu. Bizarnu nesreću koja je, na svu sreću, završila bez tragičnih posljedica možete pogledati u nastavku.