Ljubičasta usta
Ljubičasta usta Foto: TikTok/Screenshot

Mnogi su je napali da je užasna majka, a nisu imali blage veze o čemu pričaju.


Na TikToku je nedavno objavljen video koji je pogledalo više od šest milijuna ljudi samo na toj platformi, a proširio se i na ostalim društvenim mrežama. U videu su snimke bebe s ljubičastim ustima čija mama priča da se sjetila kako je njezina beba jednom pojela tintu pa je tjedan dana imala obojena usta... a isto je upravo napravila i njezina druga beba.

Vezani članci Fail Procurili jasni dokazi zašto muškarci žive kraće od žena, rezultati bi vas mogli iznenaditi Krivo ime Nazvale dečke krivim imenom, njihove su reakcije prava bujica osjećaja

U opisu videa napisala je: ''Samo mame znaju što je to zapravo'', no mnogi su pogledali video bez tog konteksta pa su je pokušali pronaći i poručiti da je užasna mama i čudovište ako su joj se već dvije bebe dokopale i prožvakale kemijske olovke.

One mame koje su znale o čemu je riječ mudro su šutjele i gledale predstavu, a neki su odlučili istražiti i naučiti što to ''samo mame znaju''. Ispostavilo se da su bebe imale gljivičnu infekciju poznatiju kao soor ili mliječac. Simptomi su bijele mrlje u ustima, a lijek može biti u obliku kapi koje ostavljaju ljubičastu boju.

Video mame koja se odlučila našaliti sa šarenim ustima svoje djece i naišla na gnjevnu rulju dušobrižnika svakako pogledajte u nastavku.

 

@christelholland

Only moms know what this actually is😂 MakeBakeShake healthheroes ScoobDance pancakecereal alwayslearning fyp foryou xyzbca foryoupage

♬ original sound - christelholland