Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Djevojčica je ostala na motoru nakon sudara i onda skoro završila pod kotačima kamiona.


Na snimci iz Indije zabilježen je nevjerojatan trenutak kada su roditelji pali s motora nakon sudara, a njihova 5-godišnja djevojčica ostala na njemu dok se nastavio kretati prometnom cestom. Motor je jurio još oko 200 metara, a onda udario u rub ceste pa je djevojčica pronađena uz živicu koja razdvaja prometnice, piše Times of India.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija Motociklist sletio s ceste i smrtno stradao u Posavskim Bregima Hitna pomoć, ilustracija Tragedija kod Daruvara: Šestogodišnje dijete poginulo nakon što je na njega naletio traktor

Policija kaže da je do nesreće došlo kad je vozač motora pokušao pretjecati vozila i zabio se u skuter koji se polagano kretao lijevom trakom. Od siline udarca roditelji su završili na podu, no motor se nastavio kretati. Na svu sreću, motor nije završio pod kotačima velikog kamiona prema kojem se kretao već ga je promašio i zabio se u rubnik.

Djevojčica je na kraju prošla bez ozljeda, a roditelji i vozač skutera zadobili su lakše ozljede glave jer nisu nosili kacige. Video u kojem je zabilježena nevjerojatna sreća u nesreći možete pogledati u nastavku.