Konobarice su se navodno razodjenule svojom voljom (FOTO: Profimedia/Ilustracija)
Konobarice su se navodno razodjenule svojom voljom (FOTO: Profimedia/Ilustracija)

Konobarice su pokušale opravdati vlasnika tvrdnjom kako su samo željele pomoći da se "zakotrlja" posao.


Prasong Sukkorn, vlasnik tek nedavno otvorene kafeterije u tajlandskome Chonburiju, mogao bi se naći u zatvoru zbog širenja nemorala zato što su u lokalu zatečene dvije polugole djevojke kako služe goste.

Vezani članci Masakr na Tajlandu Drama na Tajlandu: Policija još traži napadača koji je ubio najmanje 20 ljudi, pucnjava odjekuje trgovačkim centrom Bujne djevojke Pohvalile se svojim bujnim intervencijama u prostor, što kažete na njihov performans?

Sukkornu prijeti robija u razdoblju od tri do pet godina, pa i unatoč tome što se ispričao i što su konobarice potvrdile da su se razodjenule svojom voljom.

Arisa Suwannawong (22) i Minggomut Kongsawas (21) pojasnile su da im je Sukkorn prijatelj, odnosno da su na tu ideju same došle kako bi mu "zakotrljale" posao.

Obje djevojke inače rade kao modeli, a za Sukkorna se osobito založila Suwannawong, koja je naglasila da se golišava prešetavala po lokalu ne očekujući da će se itko od gostiju uvrijediti.

Sukkorn je sporne fotografije u međuvremenu uklonio sa svojih profila na društvenim mrežama, ali isto nije učinila i Kongsawas, koja se još uvijek diči na Facebooku kako je pozirala golišava uz isključivo pregaču na sebi.