Puni plijen

Život striptizeta na bolju noć: Novac su nosile u vrećama, bilo ga je toliko da im ga se više nije dalo ni brojiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Budući da su pojedinci u stanju na striptizete potrošiti više desetaka tisuća dolara po večeri, i ne čudi toliko što neke na računima imaju goleme ušteđevine.

Na društvenim se mrežama upravo pojavio još jedan video u nizu koji je posvjedočio da striptizete na bolju noć mogu zaraditi više negoli dio nas u mjesec dana.

Naravno, to ne znači da se još večeras trebate ostaviti škole i prihvatiti šipke, daleko od toga da egzotične plesačice ne žive uz stotine briga i muka, ali da je mnogima tijekom gledanja snimke došlo da pojedu svoje fakultetske diplome, to je.

U kojem je to kutku Sjedinjenih Američkih Država video nastao, nigdje nije rečeno, no novca je bilo toliko da ga se djevojkama po svršetku smjene, oko pet ujutro, više nije dalo ni brojiti.

Kada smo već na toj temi, dodajmo priči da je igrač američkoga nogometa Dwayne Bowe prije neku noć u Dallasu u samo dvadesetak minuta na striptizete potrošio 25 tisuća dolara, što nam ujedno otkriva i detalj odakle gdjekad kapaju svi ti silni dolari koji se mogu pretvoriti u vrtoglave ušteđevine.

Tako pamtimo i slučaj striptizete Tare Mishre, kojoj je policija svojedobno oduzela preko milijun dolara jer naprosto nije mogla vjerovati da je riječ o novcu zarađenom plesom.

Istražitelji su Mishru otpužili da je do tog znosa došla pomoću sumnjivog posla s drogom, međutim kada to nisu uspjeli dokazati na sudu, država joj je sve vratila, i to s pripadajućom kamatom!