Mlada švedska pop pjevačica Janice (FOTO: YouTube/Screenshot)
Mlada švedska pop pjevačica Janice (FOTO: YouTube/Screenshot)

Premda je odjevna kombinacija bila potpuno neprimjerena prilici, bilo bi pogrešno reći da se muški dio gledatelja nešto previše žalio.


Dvostruki sudar dvaju NHL momčadi, Colorado Avalanchea i Ottawa Senatorsa kojemu smo tijekom vikenda svjedočili u švedskom Stockholmu, nije ostao upamćen samo po vrhunskom hokeju, već i po mladoj lokalnoj pop pjevačici Janice kojoj je pripala čast otpjevati himne.

Vezani članci Rihanna (Foto: Instagram) Proslavila se pjevanjem, ali sada je otkrila da joj poziranje u izazovnim grudnjacima ide još bolje Slutimo da se Katie inače ne bavi sadnjom cvijeća (FOTO: YouTube/Screenshot) Kada muškarci ugledaju grudi: Video djevojke koja tobože sadi cvijeće već dva dana drma YouTubeom

Naime, dama je iznenadila smjelim modnim izričajem, odnosno počastila gledatelje pogledom na gole grudi jer su reflektori radoznalom oku otkrivali baš sve što ima (tj. nema) ispod crne prozirne haljine.

I dok su se svi složili da je kombinacija bila neprimjerena prilici, čini se da je muški dio gledatelja ipak nekako smogao snage oprostiti Janice što je bila tako odvažna.

Tako smo barem zaključili čitajući komentare na društvenim mrežama, među kojima se našlo i nekoliko poziva čelnicima NHL lige da čim češće organiziraju gostovanja klubova u Švedskoj.