Striptizeta je priznala da se sa sličnim zahtjevom još nije susrela u karijeri, pa dodala da joj je za angažman isplaćeno oko 350 kuna, prenose ruski portali.

Galerija


Ruske medije upravo je preplavila snimka jedne krajnje neuobičajene rođendanske proslave, toliko bizarne da je nadmašila čak i vrlo visoke tamošnje standarde u navedenoj disciplini.

Naime, neka je obitelj iz Kurska slavljenika za 20. rođendan počastila erotskim plesom, pa ostala uživati u blagodatima crnokose striptizete odjevene u policajku.

Da bi prizor bio time luđi, dok je dama zabavljala mlađahnog studenta prava, a uz njega mu i raspoložene roditelje, sobom je trčkaralo dijete s balonima u rukama, koje je u više navrata pravim čudom izbjeglo sudar s erotskom plesačicom. 

Kada smo već kod spomenute djevojke, list Komsomoljskaja pravda navodi podatak da joj je za sudjelovanje na rođendanu isplaćeno oko 350 kuna te da se još nije susrela sa sličnim zahtjevom.

Premda su ruski portali uredno u svoje članke uvrstili snimku, mi smo odlučili objaviti tek koju fotografiju, čisto da steknete dojam kako je to izgledalo.