Opčinila ga je odgajateljica u vrtiću (FOTO: YouTube/Screenshot)
Opčinila ga je odgajateljica u vrtiću (FOTO: YouTube/Screenshot)

Odlutalo mu oko, udlutao mu um.


Ako možemo vjerovati nazivu snimke, odnosno tome da je sljedeći video doista zabilježio neki otac kojemu je supruga dala na zadaću snimiti nastup njihova djeteta na vrtićkoj predstavi, onda možemo pretpostaviti i da je tog dana u toj obitelji posuđe letjelo na sve strane jer se nestašni muškarac umjesto vlastitoj krvi kudikamo više posvetio guzi odgajateljice.

Vezani članci Rasplesane cure (Foto: Screenshot/YouTube) Svaka ima svoj faktor? Ako one mogu biti plesačice, onda ima nade baš za sve Raquel Mauri (Foto: Instagram) Zanosna Španjolka u koju se zaljubio naš slavni nogometaš pokazala obline kojima ga je osvojila

Dapače, pozadinom vrckave brinete se toliko opčinio da je u potpunosti zaboravio na mjesto, vrijeme i priliku, a sve govori da je video nastao u nekom ruskom vrtiću, i to prije deset mjeseci kada su mu poneku rečenicu posvetili i tamošnji portali.

Originalni je zapis u međuvremenu obrisan, no zato su se kopije upravo počele širiti društvenim mrežama i interesirati gledatelje izvan granica te države.