Roditelji digli glas

Odgojiteljici u vrtiću smjestili otkaz zbog slika na Instagramu, vidite li u njima išta sporno?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uprava vrtića lijepu je Viktoriju pokušala natjerati na uklanjanje fotografija oduzimanjem plaće, no budući da djevojka nije htjela popustiti, završilo je prekidom suradnje.

Viktorija Demeškina, dojučerašnja odgajateljica u jednom od vrtića u Jekaterinburgu, bila je prisiljena rastati se od mališana jer su pojedini roditelji ocijenili da su fotografije koje objavljuje na Instragramu neprikladne, odnosno da imaju seksualne konotacije.

Što su dotični roditelji uopće radili na njezinu profilu, možemo tek pretpostaviti, ali su na upravu vrtića izvršili toliki pritisak da je 26-godišnjoj ljepotici ostavljeno na izbor: ili ukloni fotografije ili nađi drugi posao.

Uprava ju je u međuvremenu na to pokušala natjerati i uz oduzimanje plaće, međutim budući da je Viktorija ostala pri svome, preciznije pri mišljenju da su njezine fotografije njezina privatna stvar, završilo je rastankom o kojemu se sada raspravlja u tamošnjim medijima.

Naime, brojni su stali u obranu njezine slobode da na društvenim mrežama objavljuje što ju je volja, a uz to su se upitali i čime je to ugrozila djecu koju je do jučer odgajala.

Pogledajte u nastavku dio njezinih fotografija.

 

Доброе утро, странна)) #екатеринбург #ekaterinburg #russiangirl #russia #girl

A post shared by Виктория Демешкина (@viktoriya_demeshkina) on