Lijepu su odgajateljicu kazili oduzimanjem plaće, a naposljetku i prisilili da ode (FOTO: Instagram/Viktorija Demeškina)
Lijepu su odgajateljicu kazili oduzimanjem plaće, a naposljetku i prisilili da ode (FOTO: Instagram/Viktorija Demeškina)

Uprava vrtića lijepu je Viktoriju pokušala natjerati na uklanjanje fotografija oduzimanjem plaće, no budući da djevojka nije htjela popustiti, završilo je prekidom suradnje.


Viktorija Demeškina, dojučerašnja odgajateljica u jednom od vrtića u Jekaterinburgu, bila je prisiljena rastati se od mališana jer su pojedini roditelji ocijenili da su fotografije koje objavljuje na Instragramu neprikladne, odnosno da imaju seksualne konotacije.

Vezani članci Nesreća (Foto: Screenshot/YouTube) Autobus naletio na kolica s djetetom, majka uspjela spriječiti tragediju Turistički sajam u Moskvi (Foto: HTZ) Velik interes za Hrvatsku: S najvećeg ruskog turističkog sajma stižu odlične vijesti

Što su dotični roditelji uopće radili na njezinu profilu, možemo tek pretpostaviti, ali su na upravu vrtića izvršili toliki pritisak da je 26-godišnjoj ljepotici ostavljeno na izbor: ili ukloni fotografije ili nađi drugi posao.

Uprava ju je u međuvremenu na to pokušala natjerati i uz oduzimanje plaće, međutim budući da je Viktorija ostala pri svome, preciznije pri mišljenju da su njezine fotografije njezina privatna stvar, završilo je rastankom o kojemu se sada raspravlja u tamošnjim medijima.

Naime, brojni su stali u obranu njezine slobode da na društvenim mrežama objavljuje što ju je volja, a uz to su se upitali i čime je to ugrozila djecu koju je do jučer odgajala.

Pogledajte u nastavku dio njezinih fotografija.

 

Доброе утро, странна)) #екатеринбург #ekaterinburg #russiangirl #russia #girl

A post shared by Виктория Демешкина (@viktoriya_demeshkina) on