Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ravnatelj leskovačke bolnice šokirao se kada je ugledao medicinsku sestru s odjela neurologije kako se igra "mame i tate" s ljubavnikom kojeg je navodno predstavila kao pacijenta.


Tek što je u medije dospjela priča o vrućoj noćnoj smjeni u leskovačkoj Općoj bolnici, srbijansko je Ministarstvo zdravstva zatražilo od ravnatelja Nebojše Dimitrijevića da hitno podnese izvješće o tome tko je koga, kako, gdje i zašto.

Vezani članci Ella Dvornik Ella Dvornik završila u bolnici, sve objasnila na Instagramu: "Rasplakala sam se, pogodilo me to" Koala kraj grane Bolnica kakve nema nigdje u svijetu: Nakon požara i poplava izgubili su dom, ali u pomoć su im priskočili dobri ljudi

Dimitrijević je u međuvremenu već najavio prve korake i sazvao hitan sastanak s voditeljima odjela, u prvom redu kako bi im predstavio nove radne zadatke koji će, između ostalog, tražiti nenajavljene posjete bolnici u namjeri da se spriječe daljnje "izvanškolske aktivnosti" liječnika i sestara.

Dimitrijević je najavio i to da će neke od njih najvjerojatnije smijeniti, a sve nakon što je prije desetak dana tijekom obilaska bolnice u noćnoj smjeni medicinsku sestru (40) s neurologije uhvatio kako se s ljubavnikom igra "mame i tate".

Prizor ga je silno uzrujao, a srbijanski mediji prenose kako je po "prekidu utakmice" gologuzi muškarac, koji se pokrio dekom preko glave, pobjegao u podrum bolnice, gdje su ga naposljetku našli djelatnici osiguranja.

Medicinska je sestra u međuvremenu otišla na bolovanje, a protiv nje će biti pokrenut disciplinski postupak, koji u konačnici vjerojatno kao posljedicu nosi raskid suradnje.

"Ubuduće će mi voditelji odjela osobno odgovarati za sve greške podređenih", najavio je Dimitrijević, čija je bolnica na glasu kao jedna od najboljih u Srbiji, pa i unatoč tome što očito pojedinci uspješno krijumčare svoje partnere, bračne ili ne, predstavljajući ih kao pacijente.