Sol Perez osigurala je svoju guzu na 600 tisuća kuna (FOTO: Instagram)
Sol Perez osigurala je svoju guzu na 600 tisuća kuna (FOTO: Instagram)

Atraktivnu Sol Perez na Instagramu prati preko dva i pol milijuna ljudi.


Sol Perez, vlasnica prve guze Argentine koju štuju i duž mnogih drugih meridijana i paralela, osigurala je dio tijela koji joj je omogućio golemu slavu na 600 tisuća kuna, prenose mediji.

Vezani članci Turisti spas od vrućina traže na plaži (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Još dva dana i onda nagli "rez": Uživajte u vrućem vikendu jer idući tjedan temperature drastično padaju Toplinski val u Zadru (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Povremeni pljuskovi i sparine ostaju još neko vrijeme, temperature i dalje više od 30 stupnjeva

I doista, otkako se lani pojavila na televizijskim ekranima u ulozi prognostičarke, Perez je skupila preko dva i pol milijuna obožavatelja na Instagramu, a njezina su pojavljivanja ispred kamera postala vrlo popularna i na YouTubeu.

Neke od tih snimaka imaju više i od dva milijuna pregleda, što ne čudi budući da je politika mreže TyC Sports prikazivati zanosnu guzu svoje djelatnice čim je više moguće (pogledajte u nastavku).

Usput budi rečeno, 24-godišnja Perez je ovoga tjedna dospjela i brojne trač rubrike argentinskih medija jer je navodno viđena kako napušta stan Lisandra Magallána, nogometaša Boce Juniorsa.

Stiglo je to kao iznenađenje budući da se vjerovalo kako još uvijek čezne za Lucasom Alariom, napadačem Bayera, koji je u Leverkusen stigao iz redova River Platea, inače ljutih Bocinih rivala. 

Bilo kako bilo, upoznajte Perez ako u međuvremenu niste imali prilike. 

.
.
.
.
.
.