Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Video je začas skupio preko milijun pregleda na YouTubeu, ali i očekivano izazvao polemike.


Na meksičkim portalima upravo se pojavila snimka koja je zaintrigirala širu javnost zbog naoko šokantnoga detalja. Naime, tijekom mise bdijenja, priređene 15. travnja na Veliku subotu u crkvi Svete Ane u Tepetitlánu, učinilo se kao da je kip Isusa Krista u jednom trenutku pomaknuo glavu, odnosno kao da je klonula.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO i FOTO Vjernici se razapinju na križ Slika nije dostupna Iskupljuju se za grijehe pribijanjem za križ

Video je začas skupio preko milijun pregleda na YouTubeu, ali i očekivano izazvao polemike vezane uz prizor koji se može objasniti na više načina.

Možda govorimo o naknadnoj digitalnoj obradi videa, možda i o nekoj neobičnoj igri svjetlost, nepoznanica u priči je i materijal od kojeg je kip napravljen, kao što vrijedi primijetiti i da se iza platna vidi nečija sjena točno  u trenutku kada dolazi do pokreta (obratite pažnju na treću sekundu u videu). 

Također treba uočiti da svećenik uopće nije reagirao, iz čega zaključujemo da je u ovom slučaju ipak ostalo jako malo prostora govoriti o čudu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju