Osmogodišnja Laria i njezina baka Marie vjeruju da imaju konačan dokaz da nešto vreba iz dubina Loch Nessa.

Galerija


Školarka Laria Annand za vrijeme posjeta svojoj baki Marie snimila je videosnimku na kojoj se vidi kako nešto dugačko i tanko šprica oko sebe u jezeru Loch Ness.

Vezani članci Slika nije dostupna Otkrivena tajna čudovišta iz Loch Nessa? Slika nije dostupna FOTO Što je to gospođa Mackay vidjela u jezeru Loch Ness?

Njih dvije kažu kako su primijetile čudno kretanje u vodi i odbljesak svjetlosti od dugog neidentificiranog objekta unatoč tome što u blizini nije bilo ni brodova ni ljudi, piše Metro.

Djevojčica (8) snimila čudovište iz Loch Nessa? (Foto: Profimedia)
Djevojčica (8) snimila čudovište iz Loch Nessa? (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

"Sjedile smo na kamenju nekoliko minuta. Slikale smo jedna drugu i namakale noge u vodi", ispričala je 62-godišnja Marie, inače profesorica iz Invernessa. "Digla sam pogled i uočila svjetlucanje na vodi. Činilo se kao da se svjetlost odbija od nečega, no u blizini nije bilo brodova ili ljudi. Bilo je to nešto jako, jako dugačko. Još jednom sam pogledala, činilo mi se da nema objašnjenja. Napravila sam nekoliko fotografija, a onda je moja unuka pitala može li i ona snimiti koju. Snimila je i videosnimku. Bilo je čudno, stvarno čudno. Ne mogu to objasniti, jedino što mi pada na pamet jest da smo vidjele čudovište iz Loch Nessa".