Poltergeist na djelu?

Čelnici "uklete" srednje škole objavili novu jezivu snimku paranormalnih aktivnosti u zgradi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ne bi začudilo da je riječ o podvali priređenoj uoći Noći vještica, no u školi se još uvijek drže priče i ističu da je paranormalno u toj zgradi normalno.

Čelnici osnovne škole Deerpark iz irskoga Corka objavili su u nedjelju na službenoj stranici na Facebooku novu snimku koja je dočarala navodne paranormalne aktivnosti u zdanju sagrađenom davne 1828. godine.

Baš poput prethodnog, i novi je zapis prilično jeziv, odnosno ispunjen kadrovima koji ukazuju na takozvanog poltergeista (u prijevodu bučni duh).

Zato vas upozoravamo da videa ne gledate ako vas razmišljanje o onostranom plaši, uz napomenu da i u ovom slučaju, tobože još jednom iz niza nadnaravnih, ipak ništa ne biste trebali uzimati zdravo za gotovo.

Naime, ovakve prizore čak i srednjoškolskoj video sekciji nije teško režirati, a u oko upada i detalj da su snimke na internetska prostranstva puštene uoči Noći vještica.

Škola se do ovoga trenutka još nije oglasila je li samo riječ o podvali, a još uvijek šuti i njezin ravnatelj Aaron Wolfe, koji je u nedavnom intervju bio dosljedan u tvrdnjama da je paranormalno u školi koju vodi normalno.

Spominjao je tako Wolfe i hladne točke na hodnicima (mjesta neobjašnjivo niske temperature), svjetla koja se samostalno pale i gase, pa i podijelio priču o nekom noćnome čuvaru koji je svojedobno navodno usred noći čuo misterioznoga trubača kako svira pjesmu "Posljednji poziv".