Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Germania Sport uvodi jesenska iznenađenja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sportska kladionica Germania u novu sportsku sezonu kreće s mnogim novitetima za svoje igrače.

Nakon što je u proteklih nekoliko mjeseci uvedeno klađenje uživo i klađenje preko interneta, Germania je krajem kolovoza produljila radno vrijeme svojih poslovnica, uvela dodatno izdanje sportskog tjednika Germanijak u kojem možete pronaći i gratis vaučer za klađenje te smanjila minimalnu uplatu na sve igre na samo 2 kune! Tako od sad igrači Germanije mogu okušati sreću na sportskom klađenju, klađenju uživo i klađenju na loto, a za samo 2 kune.

Pročitajte i ovo Gabrijela i Gloria uputile ponudu Gvardiolu - 1 UPUTILE MU PONUDU FOTO Stotine propuštenih poziva, ali misle da ni jedan nije onaj pravi: Gabrijela i Gloria još uvijek čekaju da im se javi Gvardiol Slika nije dostupna Prvi put u pohodu Bizaran slučaj u Slatini: 14-godišnjak pokušao opljačkati kladionicu, djelatnica ga spriječila

Sportski tjednik Germanijak od sad izlazi sa proširenim sadržajem i petkom. U magazinskom broju od petka Germanijak donosi opširne analize najjačih nogometnih liga Europe, intervjue s poznatim sportašima, trenerima, menadžerima i sportskim djelatnicima, ponudu, statistike i tablice iz svih liga i sportova i još mnogo toga.


https://www.germaniasport.hr/


Ističemo da petkom uz svako izdanje Germanijaka u promo periodu ova sportska kladionica dijeli i vaučer za klađenje! Magazin Germanijak možete pronaći u svim poslovnicama Germania Sport kladionice.

U Germania poslovnicama možete okušati sreću svaki dan već od 9 ujutro, pa do 20h, a u danima kada se odigravaju utakmice Lige prvaka i Eurolige, čak do 21h.


 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene