Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upoznao djevojku putem interneta

Zbog ljubavi već 13 dana živi u zračnoj luci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nijemac koji je doputovao u Brazil kako bi konačno bio sa ženom svog života, već trinaest dana živi na aerodromu, jer ga je ista žena, koju je upoznao putem interneta, ostavila.

Heinz Muller, koji je iz Muenchena,  vlastima nije rekao koliko kani ostati u Brazilu, a u međuvremenu je ostao i bez novaca, tako da mu hranu donose neki od zaposlenika zračne luke u Campiansu, industrijskom gradu, sat vremena vožnje udaljenom od Sao Paula. Ovaj 46-godišnjak vrijeme troši tumarajući tračnom lukom i koristeći svoje prijenosno računalo.

Pročitajte i ovo Jair Bolsonaro Zavjera za vojni udar Policija istražuje bivšeg predsjednika: Zanima ih zašto je proveo dvije noći u mađarskoj ambasadi Slika nije dostupna Zatvara se najprometnija brazilska zračna luka?

Sa djelatnicima zračne luke sporazumijeva se mješavinom osnovnog portugalskog i španjolskog jezika. Glasnogovornik Brazilskog civilnog zrakoplovstva, rekao je kako Muller može ostati u zemlji sve dok ne krši zakon, a to znači najviše tri mjeseca, prije nego li ga brazilske vlasti deportiraju nazad u Njemačku, piše agencija AP.

Muller je brazilskim medijima rekao kako je došao posjetiti ženu koju je upoznao putem interneta i koja živi u navedenom gradu, no ona čini se, ne osjeća isto prema Nijemcu, jer se ga je ostavila i prepustila samom sebi. No Muller je uporan i govori kako sve to čini iz ljubavi, a odbio je i prihvatiti ponudu prenoćišta za smještajem, kao i privremeno udomljavanje od strane neprofitnih udruga. Njemačko veleposlanstvo u Brazilu odbilo komentirati Mullerov slučaj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene