Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bijeg od odgovornosti

Zašto dečki ne žele koristiti kondome?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarci od kondoma znaju bježati kao od kuge.

Svi razmišljamo o tome kako bi naš seksualni život trebao izgledati, a Stacey June za news.com.au piše da se kondome smatra najvećim ubojicama raspoloženja.

Pročitajte i ovo Ilustracija znate li koje je? Situacija s nekim spolno prenosivim bolestima "izvan kontrole" u SAD-u: Stručnjaci zabrinuti, ali nude jednostavno rješenje Problemi u krevetu (Ilustracija: Getty) Što je dopušteno? "Je li grijeh ako oralno zadovoljim supruga?" Katolički vodič za seks nudi zanimljive savjete vjernicima

Vrući trenutak u spavaćoj sobi može splasnuti u sekundi čim se postavi pitanje 'imaš li kondom'.

Žene su te koje će češće postaviti pitanje, dok ga muškarci izbjegavaju poput kuge. No, June piše kako i djevojke jednako mrze postavljati to pitanje i pita se zašto žene gotovo uvijek trebaju biti odgovorne po tom pitanju.

U međuvremenu je i pitanje želiš li biti moja djevojka postalo dovoljno da muškarci odluče kako više ne trebaju koristiti kondome.

Kutija kondoma za 5.100 kuna?! U ovoj zemlji je i to moguće!

Ne smijemo zaboraviti kako nekorištenje kondoma sa sobom nosi rizik od spolno prenosivih bolesti. Porast broja određenih infekcija može se pripisati opadanju upotrebe kondoma, tvrde stručnjaci s australskog sveučilišta.

A jedna osoba u vezi ne bi trebala brinuti o tome više od durge. I muškarci i žene trebaju preuzeti odgovornost za siguran seks. No, čini se da djevojke ipak još uvijek nose veći dio tereta jer dečkima su kondomi 'nezgodni'. Ali vrijeme je da nauče da su kondomi dio života, bitan za njihovu sigurnost i da se trebaju naučiti nositi s njima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene