Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dok je bila na ručku

Zaprosio je oglasom na autobusu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za Valentinovo su mnogi htjeli biti originalni. No najbolji dojam na svoju buduću suprugu ostavio je Amerikanac Mark Rose. Svoju zaručnicu iz Ohia zaprosio je oglasom na autobusu dok je ona bila na pauzi za ručak.

Kada je Laura Kalmets, koja je s Markom bila na ručku, pogledala kroz prozor restorana, vidjela je javni bus na kojem je pisalo: 'Laura hoćeš li se udati za mene? Mark', a ispod s malim slovima dodano: 'I učiniti me najsretnijim muškarcem na svijetu'.

Pročitajte i ovo Ilustracija javio se i vlasnik Bizaran oglas bordela zgrozio javnost! Traže kušača djevojaka, ministrica osudila čin: "Odvratno i nehumano" Vozač i putnici maknuli granu koja je umalo pogodila autobus Totalni kaos Olujni vjetar rušio stabla, ogromna grana za dlaku promašila ZET-ov bus: Pogledajte kako su vozač i hrabri putnici spasili stvar

Laura tvrdi kako je skoro doživjela srčani udar zbog nenadane prosidbe, piše MSNBC. Mark je platio 300 dolara za poseban oglas i sredio da autobus bude parkiran na pravom mjestu u pravo vrijeme.

>> Prosidba vojnika iz Afganistana završila na krivom broju telefona!

Na oglasu sada stoji dodatak: 'Rekla je da'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene