Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Surova priroda

Ljigavi predatori: Kako su borbe zmija postale hit na Youtubeu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok svijet bruji o 'epskim' borbama opasnih zmija, o njihovoj borbi s aligatorima i ostalim vrstama životinjskog svijete, donosimo vam još neke situacije borbe opstanka ovih iznimno snalažljivih životinja.

Već nas nekoliko tjedana zaredom šokiraju video uradci koji prikazuju borbe životinja za njihovu prevlast, ali i opstanak u divljini. Zadnjih dana postala je viralna fotografija anakonde koja je pojela krokodila.

Pročitajte i ovo Burmanski piton NA FLORIDI VIDEO Ajme, koliki je! Bezbrižno su šetali nacionalnim parkom, a onda ih je iznenadio ogroman burmanski piton Ilustracija STRAŠNA ZMIJURINA Piton dug tri metra omotao se oko dječaka i odvukao ga u bazen, a onda su se pojavili djed i otac

Ovi 'hladni, ljigavi' predatori odavno su se pokazali kao hladnokrvne ubojice, a donosimo vam pet 'epskih' bitki zmija koje su posljednjih godina postale hit na Youtubeu.

 Pet zmija pronađeno u smeću u Švicarskoj

1. Snalažljivi piton uspio se izvući iz ralja opasnog leoparda.

VIDEO Jesu li zmije zaslužile OVAKAV pakao?

 

2. Iako se činilo nemoguće, ovaj se piton uspio obraniti od napada aligatora.

VIDEO Kuća strave: Živio s 300 zmija!

 

3. Nakon što ste se uvjerili u njihovu sposobnost preživljavanja u divljini, njihovu snalažljivost i borbenost, pogledajte kako je ovaj piton pojeo aligatora!

 Iz WC školjke iskočila zmija i ugrizla ga za penis dok je obavljao nuždu

 

4. Ako ste mislili kako se zmije brane samo od životinja druge vrste, prevarili ste se, piton iz sljedećeg videa pojeo je jednog svoje vrste, pojeo je pitona.

 VIDEO: Iznenađenje na aerodromu, pronađen 121 piton!

5. Zmija otrovnica našla se na meti 'oka orlova'. Nakon prelijetanja jezera, orao je uočio zmiju te je svojim velikim nogama te dugačkim i oštrim kandžama uhvatio zmiju i poletio prema svojem gnjezdu. Kako se još jedna zmija otrovnica borila te tko je na kraju pobijedio u ovoj oštroj borbi, pogledajte u VIDEU!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene