Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Divlja potjera

VIDEO Evo što je policiji zadalo muku na autocesti...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocestu je najprije zalutao pas, a potom je zalutala i krava, zbog čega su autocesta i magistrala za vrijeme lova na njih bile zatvorene.

Californijska policija imala je pune ruke posla, točnije, pune noge posla. Naime, ovog su tjedna u čak dva navrata trčali za odbjeglim životinjama koje su zalutale na autocesti.

Pročitajte i ovo Vuk - 2 Udruge upozoravaju Uhićen splitski psihijatar zbog mučenja 67 pasa i dva vuka: "Kakvi su to ljudi? To su neljudi!" Ilustracija Vozio gotovo 200 Pijan i bez vozačke divljao autocestom

Iznenadit ćete se: Ovo su najsmrtonosnije životinje na svijetu

Na autocesti kod grada Sacramenta najprije je zalutao pas, a potom je i krava, zbog čega su autocesta i magistrala za vrijeme lova na njih bile zatvorene, piše Huffington Post.

'Vidio sam automobile kako staju, mislio sam kako je došlo do prometne nesreće', rekao je policajac Michael Bradley kojem je potom motociklist rekao kako pas trči po autoputu.

Za psom su trčali policajci ali i vozači koji su izašli iz svojih automobila ne bi li nesretnom psu pomogli da izađe s autoputa. Na kraju je uspio pronaći rupu u ogradi te je pobjegao.

Kataklizmička dilema u SAD-u: Budi se strašni supervulkan ili su životinje samo gladne?

Sličan je slučaj zabilježenje i kod mjesta Elk Grove. Tamo pak se izgubila krava koja je zalutala na iznimno prometnu magistralu. Potjera za kravom trajala je puna 4 sata, a u jednom je trenutku počela bježati prema trgovačkom centru.

Lov na psa izgubljenog na autoputu pogledajte u VIDEU.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene