Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezgoda na nastavi

VIDEO Eksperiment na satu kemije izmaknuo kontroli, snimka postala HIT

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U američkoj saveznoj državi Kentucky na satu kemije se usred eksperimenta s prirodnim plinom aktivirao protupožarni sustav.

Sat kemije u jednoj srednjoj školi u američkoj saveznoj državi Kentucky otišao je kvragu usred eksperimenta s prirodnim plinom.

Pročitajte i ovo Napadač s nožem, ilustracija Stravičan slučaj Djevojčice (6 i 11) napadnute nožem pred školom: Francuska policija brzo uhvatila počinitelja Učenici u razredu, ilustracija UPUTE HZJZ-A Kako će djeca sutra u školu i u kojim slučajevima će morati nositi maske?

Profesor je veselim učenicima prvo sam demonstrirao što se dogodi kada se prirodni plin malo 'potpali' dok ide prema stropu.

>> VIDEO Učenici premijerki vikali da je luzerica, jedan je gađao sendvičem

Zatim je stvar u svoje ruke uzeo jedan učenik. Plin je ponovno počeo gorjeti, no ovoga je puta plamen aktivirao protupožarni sustav. Sa stropa je iz cijevi počela nekontrolirano prštati voda, a u učionici je nastao kaos.

Bilo je i panike i smijeha, a mladić koji je igrom slučaja sve snimao mobitelom čak je bio oduševljen jer je slutio popularnost snimke na YouTubeu.

Kako piše Metro, ravnatelj škole pohvalio je sve zbog brze evakuacije. Šteta u učionici nije velika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene