Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudbonosno 'Da' iznad oblaka

VIDEO: Zaprosio stjuardesu usred leta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trebao je to biti samo još jedan rutinski let za jednog biznismena i stjuardesu, no onda je uslijedilo iznenađenje - prosidba usred leta.

Let TP744 na liniji Lisabon-Barcelona kompanije TAP, umjesto rutinskog karaktera, poprimio je slavljenički. Za namjeru 33-godišnjeg Joaoa Vieire znala je i posada leta, koji su usput rečeno, redom i njegovi osobni prijatelji. Svi su znali, osim buduće mlade, 29-godišnje Vera Silve.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin GRBIN UZVRAĆA UDARAC Prepirka oko slogana ide dalje: "Prije Grabar-Kitarović taj slogan je imao..." Grupa azijskih imigranata sjedi na klupi u Sao Teotoniju Važan primjer Zemlja emigranata postala je useljenička destinacija: ''Novac je dobar, posao je dobar i budućnost je dobra''

>> VIDEO: Borba jastucima za vrijeme leta

'Vera Silva, razlog zbog kojeg sam na ovom letu jest taj da te volim i da te želim upitati, hoćeš li se udati za mene?', izustio je u mikrofon Vieira. U zrakoplovu je nastao tajac, sve dok nije stigao i odgovor par trenutaka kasnije, prenosi Reuters.

Gromoglasan pljesak

Zgrabivši mikrofon iz svoje kabine, Silva je kratko i jasno odgovorila 'Hoću!', nakon čega je uslijedio gromoglasan pljesak posade i putnika u zrakoplovu. 'Bila sam šokirana isprva, bilo me sram. Mislila sam se sakriti u toalet, ali sam se predomislila', iskreno je novinarima rekla Silva.

'U 35 godina letenja, ovo mi se dogodilo prvi put. Bilo je zabavno', dodao je kapetan leta Pedro Mathias.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene